Virtuele rondleiding laten maken

Laat (potentiële) klanten virtueel jouw locatie binnenlopen

Altijd geopend

Met een virtuele rondleiding ben je altijd geopend. Jouw doelgroep kan zich 24/7 oriënteren op jouw product of dienst!

Laat écht alles zien

Met een virtuele rondleiding loopt je doelgroep letterlijk online je winkel, praktijk of restaurant binnen.

Informeer je bezoekers

Informeer je bezoekers met interactieve hotspots. Dit kan in de vorm van tekst, audio, foto's en video's!

Laat echt alles aan je bezoekers zien

Is het niet geweldig als bezoekers van je website op elk moment vanaf hun smartphone of desktop virtueel door jouw locatie heen kunnen lopen? Online wil je toch ook de mooiste kant van je bedrijf laten zien? 

Heb je het gevoel dat de foto’s op de website niet alles laten zien? Het tonen van een virtuele rondleiding is hier dé oplossing voor. Geef je kijkers de mogelijkheid om rond te kijken op jouw locatie alsof ze er daadwerkelijk zijn

Professioneel en met een vakkundige inbreng heeft Boyd een 360 Tour gemaakt voor onze twee fysiotherapiepraktijken. Blij met het resultaat en het geeft hierdoor een mooie inkijk van de mogelijkheden binnen onze praktijk. Aanrader.

Jeroen Hendriks - Fysio Medics

Toon je bezoekers informatie op een unieke en onderscheidende manier

Informeer je bezoekers met interactieve elementen. Laat ze informatie pop-ups zien of stuur ze met een linkje vanaf de virtuele tour door naar een productpagina van jouw website.

De virtuele rondleiding is volledig te ontwikkelen naar jouw wensen. Niets is onmogelijk en wij denken hierin graag met je mee.

Uiteraard is het mogelijk om de tour volledig naar eigen branding te stylen. 

Meten is weten: onze virtuele tours zijn voorzien van Google Analytics

Meten is weten zeggen ze altijd. Een virtuele rondleiding is natuurlijk prachtig, maar het is ook belangrijk om te achterhalen naar welke items en objecten je virtuele bezoekers vooral kijken. Waarin zijn ze geïnteresseerd?

Je ontvangt van ons analytics dashboard waar je precies kan zien hoeveel bezoekers je hebt gehad, waar ze het meest naar hebben gekeken en waar ze vandaan komen!

Virtuele rondleiding met Google Analtytics
stappenplan van onze werkwijze

Gaan wij samen een prachtige virtuele rondleiding realiseren?

Benieuwd welke voordelen een virtuele rondleiding voor jouw bedrijf heeft? Aarzel niet en vul ons brainstorm-formulier in. Ik kom graag bij je op locatie om te laten zien hoe we jouw virtuele bezoekers écht meenemen naar jouw locatie! 

Boyd Vos 
Eigenaar 360Inbeeld

WhatsApp Vragen? App ons