Binnenkijken via Google

Klanten via Google Streetview binnen laten kijken

Potentiële klanten via Google Streetview of Google Maps binnen laten kijken: welk bedrijf wil dat nou niet? Met een virtuele rondleiding is het mogelijk om klanten online alvast binnen te laten kijken. Deze virtuele rondleidingen kunnen ook op Google worden geplaatst.

 

 

Google Maps 360

De laatste jaren zien we een flinke groei in de vraag naar Google Maps 360-foto’s. Dit is ook niet gek, want het presenteren van je onderneming op Google mijn bedrijf (Google Maps pagina van je bedrijf) wordt steeds belangrijker. Een Google fotograaf kan met een spiegelreflexcamera of een 360-graden camera foto’s maken van het interieur of exterieur van je bedrijf en deze als 360-graden weergave uploaden naar je Google Maps bedrijven pagina. Hierdoor verbeterd je online vindbaarheid en vergroot je de kans dan potentiële klanten jouw bedrijf bezoeken.

Welke verschillen zijn er tussen Google fotografen?

Het belangrijkste verschil tussen de Google fotografen is het verschil in kwaliteit die de fotograaf kan leveren. Er zijn meerdere manieren om 360-graden foto’s te maken, maar het verschil in kwaliteit is enorm. Vaak is het verstandig om de fotograaf om een aantal voorbeelden te laten zien. Zo kunt u zelf oordelen of u tevreden bent met de kwaliteit. Let hierbij vooral op:

  • De mate van verlichting
  • De kwaliteit en scherpheid van de foto’s
  • De kwaliteit van het samenvoegen van de foto’s (zijn er geen naden, ofwel “stitchlines” te zien

Benieuwd naar onze kwaliteit?

Als u benieuwd bent naar onze kwaliteit dan laten wij u deze graag zien. Neemt gerust contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

WhatsApp Vragen? App ons